Gert Haucke
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1996 Bankier Arnold
5.0 1996 Herbert Loderer (gościnnie)
0.0 1993 Albert Neumann
0.0 1992 Heinz Otto
7.0 1990
0.0 1989 Profesor Krüger(gościnnie)
0.0 1987 Bruno Hanusch
10.0 1986 (gościnnie)
5.0 1981 Dr Hanstädter (gościnnie)
7.8 1977 Rudi Stallmann (1977) (gościnnie)
0.0 1974 Kees van der Donck (gościnnie)
6.2 1974 Ross / Bodetzki (gościnnie)
0.0 1973 Manzow, kupiec
0.0 1972 (gościnnie)
0.0 1970 John
10.0 1969 Pan Fechtner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gert Haucke filmy Gert Haucke najlepsze filmy Gert Haucke zdjęcia Gert Haucke galeria Gert Haucke biografia Gert Haucke nominacje Gert Haucke nagrody i wyróżnienia Gert Haucke filmografia Gert Haucke aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.