Gert Günther Hoffmann
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1978 Paul Bommer (gościnnie)
9.0 1977 Obersturmbannführer Eicher
7.8 1977 Dr Hans Leonhard (gościnnie)
6.2 1974 Komisarz Wobeck (gościnnie)
0.0 1972 (gościnnie)
0.0 1972 Arnold Matofski
10.0 1969 Leppich (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gert Günther Hoffmann filmy Gert Günther Hoffmann najlepsze filmy Gert Günther Hoffmann zdjęcia Gert Günther Hoffmann galeria Gert Günther Hoffmann biografia Gert Günther Hoffmann nominacje Gert Günther Hoffmann nagrody i wyróżnienia Gert Günther Hoffmann filmografia Gert Günther Hoffmann aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.