Gerry Becker
Data urodzenia: 1951-04-11
Miejsce urodzenia: Saint Louis, Missouri, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2005 Marcus Canty (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Robert (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Agent Secret Service William Baer (gościnnie)
8.0 2001 David Leary (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Sędzia Stanton (gościnnie)
6.6
Cela
Cell, The
2000 Dr Cooperman
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Chester Glass (gościnnie)
6.4
Mickey Niebieskie Oko
Mickey Blue Eyes
1999 Agent Connell
5.1
Super-bohaterowie
Mystery Men
1999 Banyon
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Prezes 'Network News' (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 (gościnnie)
7.6 1999 Nathan Reed (gościnnie)
7.4
Morderstwo doskonałe
Perfect Murder, A
1998 Roger Brill
8.0 1998 Psychiatrist
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Ramus (gościnnie)
8.9
Kolorowy dom
Hughleys, The
1998 Pan Bickel (gościnnie)
7.9 1997 Dean Blandford
7.5 1997 Myron Stone
6.9
Krytyczna terapia
Extreme Measures
1996 Dr. Gene Spitelli
8.0
Uśpieni
Sleepers
1996 Forensics Expert
6.3
Egzekutor
Eraser
1996 Morehart
7.6
Szklana pułapka 3
Die Hard: With a Vengeance
1995 Larry Griffith
8.0 1995 Mówca
7.8 1995 Dr West (gościnnie)
7.5 1995 Davidoff (gościnnie)
7.8
Nietykalni
Untouchables, The
1993 Max Petrov (gościnnie)
7.6 1993 Pan Goldman (gościnnie)
7.0 1992 Negocjator biznesowy
7.3
Reporter
Public Eye, The
1992 Inspektor Conklin
7.1
Kevin sam w domu
Home Alone
1990 Oficer
6.8
Mężczyźni nie odchodzą
Men Don't Leave
1990 Wujek Hugh

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gerry Becker filmy Gerry Becker najlepsze filmy Gerry Becker zdjęcia Gerry Becker galeria Gerry Becker biografia Gerry Becker nominacje Gerry Becker nagrody i wyróżnienia Gerry Becker filmografia Gerry Becker aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.