Gerd Baltus
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2005 Dr Heribert Koch
8.2
Gliniarze na motorach
Motorrad-Cops: Hart am Limit, Die
2000 Kaiser
0.0 1999 Conrad Bach
0.0 1995 Proboszcz Falcke (gościnnie)
0.0 1995 Gottfried Behr (gościnnie)
0.0 1988 Jan Bollmann (gościnnie)
0.0
Liebling
Liebling - Kreuzberg
1986 Nagler(gościnnie)
10.0 1986 Bodo Kellermann (2002) (gościnnie)
7.1
Klinika w Szwarzwaldzie
Schwarzwaldklinik, Die
1985 Pan Metzner (gościnnie)
0.0 1983 Waldemar Himmelheber
7.5 1981 M. Schober (gościnnie)
5.0 1981 Philip Marlowe (gościnnie)
7.8 1977 Werner Sellow (gościnnie)
0.0 1975 Schmitting
6.2 1974 Erich Winterhammer / Erich Kleemann, Nauczyciel / Dr Schöler / Hahne / Abel / Kubeck / Konrad Schrei
10.0 1969 Manni Bender / Hans Bruck / Erich Weißmann / Wechsler (gościnnie)
0.0 1967 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gerd Baltus filmy Gerd Baltus najlepsze filmy Gerd Baltus zdjęcia Gerd Baltus galeria Gerd Baltus biografia Gerd Baltus nominacje Gerd Baltus nagrody i wyróżnienia Gerd Baltus filmografia Gerd Baltus aktor Gerd Baltus reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.