Gerd Anthoff
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 Dr. Heimstedt
0.0 2008 Hermann Nelz
8.0 2004 Bartholomäus Breitwieser
10.0 1998 Mario Scheuer / Rolf Deichmann (gościnnie)
0.0 1987 Radca miejski
0.0 1987 Rudi Veitl
7.0 1978 Pinter / Hubert von Arnheim / Siegfried Spengler (gościnnie)
7.8 1977 (gościnnie)
6.2 1974 Erich Rieger / Karl Diebach / Carl Runold / Rudolf Manauer / Dr Roth / Henry Kostloff

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gerd Anthoff filmy Gerd Anthoff najlepsze filmy Gerd Anthoff zdjęcia Gerd Anthoff galeria Gerd Anthoff biografia Gerd Anthoff nominacje Gerd Anthoff nagrody i wyróżnienia Gerd Anthoff filmografia Gerd Anthoff aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.