Gerald Downey
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2011 Greg Harris (gościnnie)
0.0 2010 Greg Harris (gościnnie)
4.5 2010 Greg Harris (gościnnie)
3.6
Życie na przedmieściach
Surviving Suburbia
2009 Greg Harris (gościnnie)
5.9
Rita daje czadu
Rita Rocks
2008 Greg Harris (gościnnie)
7.9 2008 Greg Harris (gościnnie)
8.0 2007 Greg Harris (gościnnie)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Greg Harris (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Greg Harris (gościnnie)
7.3 2004 Profesor William Aldicott (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Greg Harris (gościnnie)
7.6 2001 Jimmy (gościnnie)
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Greg Harris (gościnnie)
6.8 1993 Greg Harris (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gerald Downey filmy Gerald Downey najlepsze filmy Gerald Downey zdjęcia Gerald Downey galeria Gerald Downey biografia Gerald Downey nominacje Gerald Downey nagrody i wyróżnienia Gerald Downey filmografia Gerald Downey aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.