Gerald Case
Data urodzenia: 1905-01-26
Miejsce urodzenia: 1985-05-22
Stan cywilny: Hoton, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1976 Pritchett(gościnnie)
0.0 1976 Sędzia (gościnnie)
3.6 1976 Jones (gościnnie)
0.0
Ramię w ramię
Shoulder to Shoulder
1974 Prezes
0.0 1972 (gościnnie)
0.0 1968 (gościnnie)
8.8 1964 Pastor
4.7 1955 Ian Partridge (gościnnie)
7.6
Trema
Stage Fright
1950 Policjant(niewymieniony w czołówce)
7.0
Nasz okręt
In Which We Serve
1942 Kapitan Jasper Fry

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gerald Case filmy Gerald Case najlepsze filmy Gerald Case zdjęcia Gerald Case galeria Gerald Case biografia Gerald Case nominacje Gerald Case nagrody i wyróżnienia Gerald Case filmografia Gerald Case aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.