Georgine Anderson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2005 May (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 May (gościnnie)
4.5 2001 May (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 May (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 May (gościnnie)
0.0 1993 May (gościnnie)
6.8 1992 May (gościnnie)
7.0 1991 May (gościnnie)
0.0 1989 May (gościnnie)
0.0 1985 May (gościnnie)
6.6
Z dalekiego kraju
From a Far Country
1981 May (gościnnie)
7.5 1981 May (gościnnie)
0.0 1980 May (gościnnie)
0.0 1980 May (gościnnie)
8.7 1977 May (gościnnie)
1.0 1975 May (gościnnie)
7.7
Perswazje
Persuasion
1971 May (gościnnie)
6.7 1971 May (gościnnie)
7.6 1970 May (gościnnie)
0.0 1967 May (gościnnie)
0.0 1959 May (gościnnie)
0.0 1959 May (gościnnie)
4.7 1955 May (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Georgine Anderson filmy Georgine Anderson najlepsze filmy Georgine Anderson zdjęcia Georgine Anderson galeria Georgine Anderson biografia Georgine Anderson nominacje Georgine Anderson nagrody i wyróżnienia Georgine Anderson filmografia Georgine Anderson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.