George Takei
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Kaito Nakamura (gościnnie)
7.8 2009 Kaito Nakamura (gościnnie)
6.0 2009 Kaito Nakamura (gościnnie)
7.1
Nie ma to jak statek
Suite Life on Deck, The
2008 Kaito Nakamura (gościnnie)
10.0
El Tigre: Przygody Manny'ego Rivery
El Tigre: The Adventures of Manny Rivera
2007 Kaito Nakamura (gościnnie)
8.1
Teoria wielkiego podrywu
The Big Bang Theory
2007 (gościnnie) (on sam)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Kaito Nakamura (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Kaito Nakamura (gościnnie)
8.0
Awatar: Legenda Aanga
Avatar: The Last Airbender
2005 Kaito Nakamura (gościnnie)
7.4 2005 Kaito Nakamura (gościnnie)
7.0
Kim Kolwiek
Kim Possible
2002 Kaito Nakamura (gościnnie)
7.5
Samuraj Jack
Samurai Jack
2001 Kaito Nakamura (gościnnie)
7.7
Kronika nie z tej ziemi
Chronicle, The
2001 Kaito Nakamura (gościnnie)
7.6 2001 Ksiądz (gościnnie)
8.0 2000 Kaito Nakamura (gościnnie)
7.8 1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
4.7 1998 Kaito Nakamura (gościnnie)
7.4
Herkules
Hercules: The Animated Series
1998 Kaito Nakamura (gościnnie)
8.2
Był sobie złodziej
Once a Thief
1997 Kaito Nakamura (gościnnie)
7.7 1996 Kaito Nakamura (gościnnie)
7.3 1996 Kaito Nakamura (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Kaito Nakamura (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Kaito Nakamura (gościnnie)
10.0 1995 Kaito Nakamura (gościnnie)
10.0 1995 Kaito Nakamura (gościnnie)
7.6 1995 Kaito Nakamura (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Kaito Nakamura (gościnnie)
7.3
Star Trek VI: Wojna o pokój
Star Trek VI: The Undiscovered Country
1991 Kaito Nakamura (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Akira (głos) (gościnnie)
6.6
Star Trek V: Ostateczna granica
Star Trek V: The Final Frontier
1989 Kaito Nakamura (gościnnie)
7.9 1987 Kaito Nakamura (gościnnie)
7.5 1985 Kaito Nakamura (gościnnie)
7.0 1982 Kaito Nakamura (gościnnie)
7.2
Star Trek
Star Trek: The Motion Picture
1979 Kaito Nakamura (gościnnie)
6.2 1979 Kaito Nakamura (gościnnie)
6.2 1978 Kaito Nakamura (gościnnie)
10.0 1976 Kaito Nakamura (gościnnie)
5.0 1974 Kaito Nakamura (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Kaito Nakamura (gościnnie)
6.8 1972 Kaito Nakamura (gościnnie)
10.0 1971 Kaito Nakamura (gościnnie)
6.5 1968 Kaito Nakamura (gościnnie)
6.4 1968 Kaito Nakamura (gościnnie)
6.6 1966 Kaito Nakamura (gościnnie)
7.6 1966 Kaito Nakamura (gościnnie)
7.7 1965 Kaito Nakamura (gościnnie)
10.0 1965 Kaito Nakamura (gościnnie)
8.6 1965 Kaito Nakamura (gościnnie)
4.7 1964 Kaito Nakamura (gościnnie)
8.0 1963 Kaito Nakamura (gościnnie)
10.0 1962 Kaito Nakamura (gościnnie)
8.0 1960 Kaito Nakamura (gościnnie)
5.6 1959 Kaito Nakamura (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Kaito Nakamura (gościnnie)
5.6 1956 Kaito Nakamura (gościnnie)
6.5 1952 Kaito Nakamura (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

George Takei filmy George Takei najlepsze filmy George Takei zdjęcia George Takei galeria George Takei biografia George Takei nominacje George Takei nagrody i wyróżnienia George Takei filmografia George Takei aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.