George Sperdakos
Data urodzenia: 1931-08-06
Miejsce urodzenia: 2000-06-21
Stan cywilny: Bridgehampton, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 1998 Ksiądz
6.6
Morderstwo w Białym Domu
Murder at 1600
1997 Reporter
6.7
F/X
F/X: The Series
1996 Ernesto (gościnnie)
6.8
Koktajl
Cocktail
1988 Nauczyciel angielskiego
8.0 1988 Pan Kraft (gościnnie)
8.1 1987 Sig (1988) (gościnnie)
7.1
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
1976 Duran (gościnnie)
10.0 1975 Vincent Porter (1975) (gościnnie)
10.0 1973 Jubal (gościnnie)
6.5 1968 Ricardo Salinas (gościnnie)
7.7 1968 Thackery / Pan Wagner
6.6 1966 Porucznik Dreis (gościnnie)
8.2 1965 Wartownik (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Ricci (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

George Sperdakos filmy George Sperdakos najlepsze filmy George Sperdakos zdjęcia George Sperdakos galeria George Sperdakos biografia George Sperdakos nominacje George Sperdakos nagrody i wyróżnienia George Sperdakos filmografia George Sperdakos aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.