George Segal
Data urodzenia: 1934-02-13
Miejsce urodzenia: Great Neck, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: trzykrotnie żonaty 1. Marion Sobel (1956 - 02.06.1983, rozwód), 2 córki: Elizabeth (ur. 1962) i Polly (ur. 1966); 2. Linda Rogoff (09.10.1983 - 13.06.1996, jej śmierć); 3. Sonia Schultz Greenbaum (od 28.09.1996)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Murray Berenson (gościnnie)
6.5 2009 Murray Berenson (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Murray Berenson (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Murray Berenson (gościnnie)
7.9
Domowy front
War at Home, The
2005 Murray Berenson (gościnnie)
8.0
Orły z Bostonu
Boston Legal
2004 Murray Berenson (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Murray Berenson (gościnnie)
6.7 2001 Murray Berenson (gościnnie)
6.0 2001 Murray Berenson (gościnnie)
9.1 2000 Murray Berenson (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Murray Berenson (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Murray Berenson (gościnnie)
6.6
Telemaniak
Cable Guy, The
1996 Murray Berenson (gościnnie)
7.4
Miłość ma dwie twarze
Mirror Has Two Faces, The
1996 Murray Berenson (gościnnie)
7.3
Prawdziwe przygody Jonny'ego Questa
Real Adventures of Jonny Quest, The
1996 Murray Berenson (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Murray Berenson (gościnnie)
6.7
Za wszelką cenę
To Die For
1995 Murray Berenson (gościnnie)
8.1
Naga Prawda
Naked Truth, The
1995 Murray Berenson (gościnnie)
7.2
Wysoka fala
High Tide
1994 Murray Berenson (gościnnie)
7.1
Prawo Burke'a
Burke's Law
1994 Murray Berenson (gościnnie)
7.5
Galeria obrazów
Picture Windows
1994 Murray Berenson (gościnnie)
6.8
Drzewo Jozuego
Joshua Tree
1993 Murray Berenson (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Murray Berenson (gościnnie)
6.0
Kto wykańcza europejską kuchnię?
Who Is Killing the Great Chefs of Europe?
1978 Murray Berenson (gościnnie)
7.8
Księżna i błotny lis
Duchess and the Dirtwater Fox, The
1976 Murray Berenson (gościnnie)
6.5
Masakra w dniu świętego Walentego
St. Valentine's Day Massacre, The
1967 Murray Berenson (gościnnie)
9.0
Misja Quillera
Quiller Memorandum, The
1966 Murray Berenson (gościnnie)
8.0
Król szczurów
King Rat
1965 Murray Berenson (gościnnie)
8.5
Spotkanie z Alfredem Hitchcockiem
Alfred Hitchcock Hour, The
1962 Murray Berenson (gościnnie)
8.5 1958 Murray Berenson (gościnnie)
5.0 1950 Murray Berenson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

George Segal filmy George Segal najlepsze filmy George Segal zdjęcia George Segal galeria George Segal biografia George Segal nominacje George Segal nagrody i wyróżnienia George Segal filmografia George Segal aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.