George Pravda
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1985 Pushkin (gościnnie)
7.0 1983 Dr Schauss
0.0 1983 Igor Panin (gościnnie)
6.2 1982 Generał Borov
6.5 1979 Francuski farmer
8.2
Druciarz, krawiec, żołnierz, szpieg
Tinker, Tailor, Soldier, Spy
1979 Polyakov
7.5 1978 Felscher
0.0 1978 Pushkin (gościnnie)
0.0 1977 Pallin(gościnnie)
0.0 1977 Dimitri / Alexei
8.7 1977 Hirschfield (gościnnie)
0.0 1976 Monsieur Alex(gościnnie)
8.2
Ja, Klaudiusz
I, Claudius
1976 Gershom
5.5 1974 Moishe Bartoy
0.0 1972 Newbury (gościnnie)
6.5 1972 (gościnnie)
7.0 1972 Sneider (gościnnie)
0.0 1971 Montcalm
0.0 1970 (gościnnie)
7.6 1970 (gościnnie)
0.0 1969 Dowódca wojskowy
0.0 1969 Hrabia Von Streicher (gościnnie)
0.0 1969 Otto Gunter (gościnnie)
0.0 1969 Schroder (gościnnie)
0.0 1967 Michaelis
8.0 1967 Lekarz (gościnnie)
10.0 1966 (gościnnie)
0.0 1966 Francis Dale (gościnnie)
0.0 1965 Prokurator stanowy
10.0 1965 Geoffrey Kulman (1971) (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Kontroler Denes (gościnnie)
0.0 1962 Majek (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Clinton Uckrose / Inspektor Glessen / Johann Uhrmeister (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Marko Ogrin (1961) (gościnnie)
0.0 1957 Dr Quorum
7.6 1955 Rochus Lieberman / Doktor Arndt

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

George Pravda filmy George Pravda najlepsze filmy George Pravda zdjęcia George Pravda galeria George Pravda biografia George Pravda nominacje George Pravda nagrody i wyróżnienia George Pravda filmografia George Pravda aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.