George Plimpton
Data urodzenia: 1927-03-18
Miejsce urodzenia: 2003-09-26
Stan cywilny: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2000 (gościnnie) (on sam)
7.7 2000 (gościnnie) (on sam)
6.4
Wiecie, jak jest...
It's Like, You Know...
1999 (gościnnie) (on sam)
10.0 1999 (gościnnie) (on sam)
8.2
Buntownik z wyboru
Good Will Hunting
1997 (gościnnie) (on sam)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 (gościnnie) (on sam)
7.0 1996 (gościnnie) (on sam)
7.4
W słusznej sprawie
Just Cause
1995 (gościnnie) (on sam)
7.8 1995 (gościnnie) (on sam)
6.3
Fajerwerki próżności
Bonfire of the Vanities, The
1990 (gościnnie) (on sam)
7.6 1990 (gościnnie) (on sam)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 (gościnnie) (on sam)
8.1 1988 (gościnnie) (on sam)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 (gościnnie) (on sam)
6.1
Ochotnicy
Volunteers
1985 (gościnnie) (on sam)
6.4 1985 (gościnnie) (on sam)
7.0 1970 (gościnnie) (on sam)
5.0
Detektyw
Detective, The
1968 (gościnnie) (on sam)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

George Plimpton filmy George Plimpton najlepsze filmy George Plimpton zdjęcia George Plimpton galeria George Plimpton biografia George Plimpton nominacje George Plimpton nagrody i wyróżnienia George Plimpton filmografia George Plimpton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.