George Little
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Sędzia (gościnnie)
7.1 1996 Frockcoat
7.0 1993 Alan Murdoch (1994)/ Profesor Alan Digby (1999) (gościnnie)
10.0 1984 Eldridge (gościnnie)
1.0 1980 Kurator (gościnnie)
10.0 1980 Pan Rennick (gościnnie)
7.2 1979 Samuel (gościnnie)
8.0 1979 Ted (gościnnie)
8.7 1977 Meyer (1980) (gościnnie)
8.2
Ja, Klaudiusz
I, Claudius
1976 Fortius
0.0 1972 Rostov (1973) (gościnnie)
8.1
Skrzypek na dachu
Fiddler on the Roof
1971 Hone
0.0 1966 Morry Fine (1972) (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Haroun ed-Din (gościnnie)
0.0 1962 (gościnnie)
8.6 1962 Arthur Bates (1962)/ Gurney (1963)/ Bert Dyson (1963)/ Tandy (1965) (
7.6
Święty
Saint, The
1962 Porucznik policji / Strażnik (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Kelner / Sigi (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

George Little filmy George Little najlepsze filmy George Little zdjęcia George Little galeria George Little biografia George Little nominacje George Little nagrody i wyróżnienia George Little filmografia George Little aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.