George J. Vezina
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Nauczyciel
8.0
Kochankowie z Księżyca
Moonrise Kingdom
2012 Harcmistrz
0.0
Jak ona to robi?
I Don't Know How She Does It
2011 Przechodzień w Boston Park(niewymieniony w czołówce)
7.4
Miasto złodziei
Town, The
2010 Agent specjalny FBI(niewymieniony w czołówce)
6.5
Furia
Edge of Darkness
2010 Podróżny na stacji kolejowej(niewymieniony w czołówce)
0.0 2010 Artysta

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

George J. Vezina filmy George J. Vezina najlepsze filmy George J. Vezina zdjęcia George J. Vezina galeria George J. Vezina biografia George J. Vezina nominacje George J. Vezina nagrody i wyróżnienia George J. Vezina filmografia George J. Vezina aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.