George J. Lewis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 1964 Menewa / Wódz Indian (gościnnie)
6.9
W kraju Komanczów
Comancheros, The
1961 Wódz Iron Shirt(niewymieniony w czołówce)
7.4 1959 Jose Moreno (gościnnie)
6.8 1958 Dr Santon (gościnnie)
7.7 1957 Don Alejandro de la Vega
8.2
Złamana strzała
Broken Arrow
1956 (gościnnie)
10.0 1955 Bert Hollis / Fargo Slaughter (gościnnie)
10.0 1955 Jack Deuce (gościnnie)
10.0 1955 (gościnnie)
8.0 1954 Lawson
10.0 1954 Hopi Bill / Mason / Wódz Gniewna Sowa (gościnnie)
8.7 1954 Don Alejandro de la Vega (gościnnie)
8.6
Przygody Rin Tin Tina
Adventures of Rin Tin Tin, The
1954 Marango (gościnnie)
7.0 1953 Needham (gościnnie)
0.0 1952 Vicente
8.0 1952 John Hancock (gościnnie)
10.0 1951 Czarny Pablo / Ramon (gościnnie)
10.0 1951 (gościnnie)
8.1 1946 Huerta
6.0 1944 Bart Matson

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

George J. Lewis filmy George J. Lewis najlepsze filmy George J. Lewis zdjęcia George J. Lewis galeria George J. Lewis biografia George J. Lewis nominacje George J. Lewis nagrody i wyróżnienia George J. Lewis filmografia George J. Lewis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.