George Hamilton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Facet z parasolką
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Ojciec Neda (gościnnie) (niewymienion
7.9 2003 Bernard Taylor (gościnnie)
7.8 2002 (gościnnie) (on sam)
0.0 2001 Armand Dupres
8.2 1998 (gościnnie) (on sam)
6.6
Osiem głów w torbie
8 Heads in a Duffel Bag
1997 Dick Bennett
9.0 1997 Guy Hathaway
8.0 1996 Alan Van Buren
6.7 1993 (gościnnie) (on sam)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Craig Wohlman (1996) (gościnnie)
7.0
Doktor Hollywood
Doc Hollywood
1991 Doktor Halberstrom
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Dan McCadden (gościnnie)
5.7 1989 (gościnnie) (on sam)
7.1 1986 Harry Price
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Joel Abrigore
8.0
Bez zobowiązań
Jacqueline Susann's Once Is Not Enough
1975 David Milford
10.0 1969 Duncan Carlyle
7.7 1968 Doktor Mark Collier
7.3
Zwycięzcy
Victors, The
1963 Trower
7.1
Prawo Burke'a
Burke's Law
1963 Clint Perry (gościnnie)
8.0 1963 Victor Thornton (gościnnie)
4.2
Dziecko anioła
Angel Baby
1961 Paul Strand
10.0 1961 (gościnnie)
7.0 1961 Dr Geoffrey Collicott (gościnnie)
10.0 1958 Tom (gościnnie)
8.6
Przygody Rin Tin Tina
Adventures of Rin Tin Tin, The
1954 Szeryf Elwood Masterson (gościnnie)
8.0 1952 Dr. Simon Jerrod (gościnnie)
0.0 1951 Sędzia / Asystent(gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

George Hamilton filmy George Hamilton najlepsze filmy George Hamilton zdjęcia George Hamilton galeria George Hamilton biografia George Hamilton nominacje George Hamilton nagrody i wyróżnienia George Hamilton filmografia George Hamilton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.