George DeNormand
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 1965 Pilot linii lotniczej (gościnnie)
5.5 1959 Kierownik(niewymieniony w czołówce)
0.0 1955 Mieszkaniec miasta(niewymieniony w czołówce)
10.0 1955 Pułkownik (gościnnie)
0.0 1954 Żołnierz Posito(niewymieniony w czołówce)
10.0 1951 Kapitan policji (gościnnie)
10.0 1951 (gościnnie)
6.5 1951 Jed Coolin (gościnnie)
6.0 1944 Pete (niewymieniony w czołówce)
6.5 1936 Strażnik (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

George DeNormand filmy George DeNormand najlepsze filmy George DeNormand zdjęcia George DeNormand galeria George DeNormand biografia George DeNormand nominacje George DeNormand nagrody i wyróżnienia George DeNormand filmografia George DeNormand aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.