George Coe
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Ed Bullard (gościnnie)
8.1 2009 Ed Bullard (gościnnie)
6.8
Gwiezdne wojny: Wojny klonów
Star Wars: The Clone Wars
2008 Ed Bullard (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Ed Bullard (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Pat Fremont (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Ojciec William Donlan (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Ed Bullard (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Ed Bullard (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Ed Bullard (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Ed Bullard (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Ed Bullard (gościnnie)
7.6
Samotni Strzelcy
Lone Gunmen, The
2001 Ed Bullard (gościnnie)
7.2 2001 William Clark (gościnnie)
8.1 2000 Ed Bullard (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Ed Bullard (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Ed Bullard (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Ed Bullard (gościnnie)
6.9 1998 Ed Bullard (gościnnie)
7.9
Biuro
Working
1997 Ed Bullard (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Ed Bullard (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Ed Bullard (gościnnie)
6.2
Zagadki Cosby'ego
Cosby Mysteries, The
1994 Ed Bullard (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Ed Bullard (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Ed Bullard (gościnnie)
7.0 1991 Ed Bullard (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Ed Bullard (gościnnie)
7.9
Koniec niewinności
End of Innocence, The
1990 Ed Bullard (gościnnie)
6.4
Kuzyni
Cousins
1989 Ed Bullard (gościnnie)
8.0
Nazywam się Bill W.
My Name Is Bill W.
1989 Ed Bullard (gościnnie)
7.2 1988 Ed Bullard (gościnnie)
7.0 1987 Ed Bullard (gościnnie)
8.6 1987 Ed Bullard (gościnnie)
7.5 1987 Ed Bullard (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Ed Bullard (gościnnie)
6.3 1986 Ed Bullard (gościnnie)
5.7 1986 Ed Bullard (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Ed Bullard (gościnnie)
7.5 1985 Ed Bullard (gościnnie)
4.0 1984 Ed Bullard (gościnnie)
9.0 1984 Ed Bullard (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Ed Bullard (gościnnie)
10.0 1983 Ed Bullard (gościnnie)
8.3 1983 Ed Bullard (gościnnie)
8.2 1982 Ed Bullard (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Ed Bullard (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Ed Bullard (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Ed Bullard (gościnnie)
7.7
Sprawa Kramerów
Kramer vs. Kramer
1979 Ed Bullard (gościnnie)
4.0 1979 Ed Bullard (gościnnie)
8.8 1970 Ed Bullard (gościnnie)
7.7 1968 Ed Bullard (gościnnie)
7.8 1963 Ed Bullard (gościnnie)
0.0

0 Ed Bullard (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

George Coe filmy George Coe najlepsze filmy George Coe zdjęcia George Coe galeria George Coe biografia George Coe nominacje George Coe nagrody i wyróżnienia George Coe filmografia George Coe aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.