Geoffrey Wigdor
Data urodzenia: 1982-01-23
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, USA

Biografia:
Geoffrey Wigdor urodził się w Nowym Jorku 23 stycznia 1982 roku. Jego pierwszą rolą była postać J.J. Forbes'a w telenoweli "Loving" (teraz "The City"). W 1994 roku zagrał Flick'a w filmie "It Runs In the Family". Geoff wystąpił także w wielu reklamach, m.in. tych reklamujących Chef Boyarde i czipsy Pringles.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Smitty (gościnnie)
5.5 2010 Smitty (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Smitty (gościnnie)
7.9 2003 Smitty (gościnnie)
6.7
W moich snach
In Dreams
1999 Smitty (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Mały Bruce Sadino (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Smitty (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Smitty (gościnnie)
8.0
Uśpieni
Sleepers
1996 Smitty (gościnnie)
6.2
Zagadki Cosby'ego
Cosby Mysteries, The
1994 Smitty (gościnnie)
7.4
Klub Baby-Sitters
Baby-Sitters Club, The
1990 Smitty (gościnnie)
8.3 1983 Smitty (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Geoffrey Wigdor filmy Geoffrey Wigdor najlepsze filmy Geoffrey Wigdor zdjęcia Geoffrey Wigdor galeria Geoffrey Wigdor biografia Geoffrey Wigdor nominacje Geoffrey Wigdor nagrody i wyróżnienia Geoffrey Wigdor filmografia Geoffrey Wigdor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.