Geoffrey Rivas
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Detektyw Jack Colquitt (gościnnie)
8.8 2008 Oficer policji (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Kapitan Bocanegra (gościnnie)
7.3
Ocalić Grace
Saving Grace
2007 Stu Vargas (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Stu Vargas (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Sierżant Salinas (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Stu Vargas (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Stu Vargas (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Ojciec Chuck (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Stu Vargas (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Stu Vargas (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Stu Vargas (gościnnie)
6.8 2000 Stu Vargas (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Stu Vargas (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Detektyw Sam Vega (gościnnie)
7.4
Trzynaste piętro
Thirteenth Floor, The
1999 Stu Vargas (gościnnie)
7.0 1999 Stu Vargas (gościnnie)
5.9 1998 Stu Vargas (gościnnie)
0.0 1997 Stu Vargas (gościnnie)
7.4 1997 Stu Vargas (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Stu Vargas (gościnnie)
6.9
Oko za oko
Eye for an Eye
1996 Stu Vargas (gościnnie)
7.0 1995 Stu Vargas (gościnnie)
5.8
Złe intencje
Hostile Intentions
1994 Stu Vargas (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Stu Vargas (gościnnie)
7.6 1993 Stu Vargas (gościnnie)
7.9
Wojny narkotykowe - Camarena
Drug Wars: The Camarena Story
1990 Stu Vargas (gościnnie)
7.8 1987 Stu Vargas (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Stu Vargas (gościnnie)
5.7 1986 Stu Vargas (gościnnie)
7.6 1984 Stu Vargas (gościnnie)
0.0

0 Stu Vargas (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Geoffrey Rivas filmy Geoffrey Rivas najlepsze filmy Geoffrey Rivas zdjęcia Geoffrey Rivas galeria Geoffrey Rivas biografia Geoffrey Rivas nominacje Geoffrey Rivas nagrody i wyróżnienia Geoffrey Rivas filmografia Geoffrey Rivas aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.