Geoffrey Lumsden
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 1981 Dean (gościnnie)
8.0 1979 Duchowny (gościnnie)
6.0
Edward i Pani Simpson
Edward & Mrs. Simpson
1978 Geoffrey Dawson
8.0 1974 Komisarz Hope Thompson (gościnnie)
0.0 1971 Pułkownik Oliphant (gościnnie)
6.7 1971 Sir William Trevanion (gościnnie)
0.0 1970 Sir William Rowlands(gościnnie)
0.0 1969 Lord Rothbard / Pan Soames (gościnnie)
0.0 1969 Sędzia (gościnnie)
0.0 1969 Dr Rob Dundass (gościnnie)
5.7
Armia tatuśka
Dad's Army
1968 Kapitan Square
7.0 1964 Generał Powers (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Sędzia śledczy / Doktor Williams (gościnnie)
0.0 1959 Dedektyw nadzorujący Mortimer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Geoffrey Lumsden filmy Geoffrey Lumsden najlepsze filmy Geoffrey Lumsden zdjęcia Geoffrey Lumsden galeria Geoffrey Lumsden biografia Geoffrey Lumsden nominacje Geoffrey Lumsden nagrody i wyróżnienia Geoffrey Lumsden filmografia Geoffrey Lumsden aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.