Geoffrey Hutchings
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2010 Dziadek
6.7
Chinka
She, a Chinese
2009 Pan Hunt
7.0 2007 Fred Barrass
6.5
Wszystko dla miłości
It's All About Love
2003 pan Morrison
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Harold Smith (gościnnie)
6.7
Afera naszyjnikowa
Affair of the Necklace, The
2001 Przewodniczący D'Aligre
9.0
Wbrew przeciwnościom
Down to Earth
2000 Pan Fenner (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Nadinspektor (gościnnie)
7.0 1999 Zbrojmistrz
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 George Fry (gościnnie)
5.0 1998 Malcolm "Serge" White
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Colin Smy / Harry Claypole (gościnnie)
6.0 1997 Ray Ballinger (gościnnie)
8.3
Piątka detektywów
Famous Five, The
1996 Binks (gościnnie)
7.2 1996 John Edwards
0.0 1995 Profesor Marshall
7.0 1993 Jake Gibson (gościnnie)
7.0 1992 Sierżant Lucas
6.8 1992 Lionel Morris (gościnnie)
1.0 1989 James Silverdale (gościnnie)
0.0 1986 Max Rutherford (1986)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Oliver Flint (gościnnie)
0.0 1984 Dave Abbott
7.0
Wdowy
Widows
1983 Willy Daily
7.4 1981 Sylvester Silver (gościnnie)
10.0 1980 Trunky Porter, alias "Komandor Nigel Scott" (gościnnie)
0.0 1978 Stanley Roberts (gościnnie)
0.0 1977 Urzędnik bankowy(gościnnie)
0.0 1976 Arthur Dayson

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Geoffrey Hutchings filmy Geoffrey Hutchings najlepsze filmy Geoffrey Hutchings zdjęcia Geoffrey Hutchings galeria Geoffrey Hutchings biografia Geoffrey Hutchings nominacje Geoffrey Hutchings nagrody i wyróżnienia Geoffrey Hutchings filmografia Geoffrey Hutchings aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.