Geoffrey Bayldon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2003 Sir Henry Ponsonby, prywatny sekretarz królowej Wiktorii
0.0 1998 Pole Goodwin
6.3
Nowe przygody Robin Hooda
New Adventures of Robin Hood, The
1997 Merlin (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Arthur Prewett (gościnnie)
6.0 1997 Edward Smith (gościnnie)
0.0 1995 Pan Quigley (gościnnie)
7.4
Tom i Viv
Tom & Viv
1994 Harwent
0.0 1994 Markov
9.4 1993 Gilbert Rawle (gościnnie)
6.8 1992 Gilbert Percy (gościnnie)
0.0 1989 Wielebny Swithin Cush(gościnnie)
6.0 1987 Ernest Wolfhartt (gościnnie)
8.7
Powrót Sherlocka Holmesa
Return of Sherlock Holmes, The
1986 Sidney Johnson (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Duncan Frain (gościnnie)
0.0 1985 Ganglion
7.4 1981 Henry Bernard (gościnnie)
0.0 1980 Wujek Ezra Winter (gościnnie)
7.0 1980 Doktor French (gościnnie)
7.2 1979 Doktor Applegate (gościnnie)
7.4
Różowa Pantera kontratakuje
Pink Panther Strikes Again, The
1976 Dr Claude Duval
0.0 1976 Collinghurst(gościnnie)
0.0 1976 Wielki człowiek (gościnnie)
8.1
Kosmos 1999
Space: 1999
1975 Numer 8 (gościnnie)
6.5
Napoleon i kobiety
Napoleon and Love
1974 Książę Mecklenburga
10.0 1973 Sędzia (gościnnie)
7.0
Babie lato
Last of the Summer Wine
1973 Pan Broadbent (gościnnie)
7.0 1972 Joseph Kettner (1972) / Nicolas Meijers (1991) (gościnnie)
6.5 1972 (gościnnie)
7.6 1970 Pringle - właściciel sklepu z zabawkami
7.6 1970 Pringle - właściciel sklepu z zabawkami
0.0 1970 Catweazle
8.0
Król szczurów
King Rat
1965 Dowódca szwadronu Vexley
7.0 1965 Kajetan / Arcybiskup Rheims / Siergiej Voinitsev, pasierb Anny / Dyadin
0.0 1964 Stephen Protheroe / Kingston (gościnnie)
10.0 1964 Pan Mileson (gościnnie)
7.0 1964 Dickinson (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Organon (gościnnie)
5.8 1962 Telefonista(niewymieniony w czołówce)
8.6 1962 Blake (1963) / Smayles (1968) (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Wilfred Garniman/ Marcel Legrand (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Profesor Kilbride (1961) (gościnnie)
0.0 1960 (gościnnie)
0.0 1959 Doktor Penston / Stephen Palmer (gościnnie)
3.5 1958 Dietz
8.5 1955 Cal (gościnnie)
7.6 1955 Butler / John Cadmus / Doktor John Curtis

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Geoffrey Bayldon filmy Geoffrey Bayldon najlepsze filmy Geoffrey Bayldon zdjęcia Geoffrey Bayldon galeria Geoffrey Bayldon biografia Geoffrey Bayldon nominacje Geoffrey Bayldon nagrody i wyróżnienia Geoffrey Bayldon filmografia Geoffrey Bayldon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.