Geoff Meed
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2011 Roy McCall (gościnnie)
7.5
Bez reguł
Unthinkable
2010 Roy McCall (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Axel (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Dax (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Roy McCall (gościnnie)
7.3 2004 Ronnie DeSoto (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Roy McCall (gościnnie)
7.3 2002 Hank Kerner (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Roy McCall (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Roy McCall (gościnnie)
7.3 2001 Roy McCall (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Roy McCall (gościnnie)
0.0 2000 Roy McCall (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Roy McCall (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Roy McCall (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Roy McCall (gościnnie)
8.4 1999 Roy McCall (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Roy McCall (gościnnie)
4.7 1998 Roy McCall (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Roy McCall (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Roy McCall (gościnnie)
7.6 1993 Roy McCall (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Roy McCall (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Roy McCall (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Geoff Meed filmy Geoff Meed najlepsze filmy Geoff Meed zdjęcia Geoff Meed galeria Geoff Meed biografia Geoff Meed nominacje Geoff Meed nagrody i wyróżnienia Geoff Meed filmografia Geoff Meed aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.