Geno Monteiro
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2009 Oficer policji (gościnnie)
8.3 2006 Policjant (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Doradca Petrelli'ego (gościnnie)
7.7
Jerycho
Jericho
2006 Oficer policji (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Oficer policji (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Oficer policji (gościnnie)
7.5 2005 Oficer policji (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Oficer policji (gościnnie)
7.3 2004 Lamont Henford (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Oficer policji (gościnnie)
7.3 2002 Walter Phillips (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Barman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Geno Monteiro filmy Geno Monteiro najlepsze filmy Geno Monteiro zdjęcia Geno Monteiro galeria Geno Monteiro biografia Geno Monteiro nominacje Geno Monteiro nagrody i wyróżnienia Geno Monteiro filmografia Geno Monteiro aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.