Geneva Carr
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Położna (gościnnie)
8.0
Jak to się robi w Ameryce
How to Make It in America
2010 Położna (gościnnie)
5.0 2009 Położna (gościnnie)
7.7
Komisariat drugi
Unusuals, The
2009 Położna (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Beth (gościnnie)
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Położna (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Położna (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Położna (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Położna (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Położna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Geneva Carr filmy Geneva Carr najlepsze filmy Geneva Carr zdjęcia Geneva Carr galeria Geneva Carr biografia Geneva Carr nominacje Geneva Carr nagrody i wyróżnienia Geneva Carr filmografia Geneva Carr aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.