Gene LeBell
Data urodzenia: 1932-10-09
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA
Stan cywilny: żona Midge LeBell, 2 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 Barman (gościnnie)
6.8
Reno 911!
Reno 911
2003 Barman (gościnnie)
7.5
Godziny szczytu
Rush Hour
1998 Barman (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Arbiter (gościnnie)
6.8
Uciec, ale dokąd?
Nowhere to Run
1993 Barman (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Barman (gościnnie)
8.2 1989 Barman (gościnnie)
5.7 1989 Barman (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Larry / Sędzia / Black Ben / Brutus (gościnnie)
5.7
P.K. i dziecko
P.K. and the Kid
1987 Barman (gościnnie)
6.5
Mam cię!
Gotcha!
1985 Barman (gościnnie)
7.5 1985 Barman (gościnnie)
6.6
Gorący towar
City Heat
1984 Barman (gościnnie)
7.4
Umarli nie potrzebują pledu
Dead Men Don't Wear Plaid
1982 Barman (gościnnie)
6.2 1982 Barman (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Barman (gościnnie)
8.2 1981 Barman (gościnnie)
6.8 1981 Barman (gościnnie)
8.2 1980 Barman (gościnnie)
7.4 1978 Barman (gościnnie)
8.0 1977 Barman (gościnnie)
6.0 1976 Barman (gościnnie)
7.1 1976 Barman (gościnnie)
6.5 1975 Barman (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Barman (gościnnie)
10.0 1971 Barman (gościnnie)
10.0 1969 Barman (gościnnie)
6.9 1967 Barman (gościnnie)
6.6 1966 Barman (gościnnie)
8.2 1965 Barman (gościnnie)
8.6 1965 Barman (gościnnie)
7.5 1964 Barman (gościnnie)
9.2 1962 Barman (gościnnie)
7.0 1950 Barman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gene LeBell filmy Gene LeBell najlepsze filmy Gene LeBell zdjęcia Gene LeBell galeria Gene LeBell biografia Gene LeBell nominacje Gene LeBell nagrody i wyróżnienia Gene LeBell filmografia Gene LeBell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.