Geeta Citygirl Chopra
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Amanda
0.0 2010 Amanda
10.0 2010 Amanda
0.0 2009 Amanda
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Amanda (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Amanda

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Geeta Citygirl Chopra filmy Geeta Citygirl Chopra najlepsze filmy Geeta Citygirl Chopra zdjęcia Geeta Citygirl Chopra galeria Geeta Citygirl Chopra biografia Geeta Citygirl Chopra nominacje Geeta Citygirl Chopra nagrody i wyróżnienia Geeta Citygirl Chopra filmografia Geeta Citygirl Chopra aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.