Gedeon Burkhard
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Ronzo
0.0 2011 Boris Brodsky
5.2 2001 (gościnnie)
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Chris Ritter
0.0 1995 Markus Bassermann (gościnnie)
9.1
Ośmiornica 7
Piovra 7 - Indagine sulla morte del comissario Cattani, La
1994 Daniele
7.2
Komisarz Rex
Kommissar Rex
1994 Alexander Brandtner (1997-2001)
9.0 1987 (gościnnie) (on sam)
0.0 1985 (gościnnie)
5.0 1981 Michael Marten (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gedeon Burkhard filmy Gedeon Burkhard najlepsze filmy Gedeon Burkhard zdjęcia Gedeon Burkhard galeria Gedeon Burkhard biografia Gedeon Burkhard nominacje Gedeon Burkhard nagrody i wyróżnienia Gedeon Burkhard filmografia Gedeon Burkhard aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.