Gbenga Akinnagbe
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2011 Akim (gościnnie)
0.0 2010 Akim (gościnnie)
0.0 2010 Akim (gościnnie)
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Akim (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Pastor Isaiah Easton (gościnnie)
7.8 2008 Akim (gościnnie)
8.2
Wyrok
Conviction
2006 Akim (gościnnie)
8.6 2005 Akim (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Akim (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Akim (gościnnie)
8.5
Prawo ulicy
The Wire
2002 Chris Partlow (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gbenga Akinnagbe filmy Gbenga Akinnagbe najlepsze filmy Gbenga Akinnagbe zdjęcia Gbenga Akinnagbe galeria Gbenga Akinnagbe biografia Gbenga Akinnagbe nominacje Gbenga Akinnagbe nagrody i wyróżnienia Gbenga Akinnagbe filmografia Gbenga Akinnagbe aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.