Gavin Mitchell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011
6.8 2011
0.0 2009 Mike Bryan
8.7 2006 Bertrande (głos)
8.0 2002 Bobby, barman (gościnnie)
8.0
Pan na dolinie
Monarch of the Glen
2000 PC Callum McIntyre (gościnnie)
6.2 1994 Hector
0.0 1994 Pan Alex Legg (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gavin Mitchell filmy Gavin Mitchell najlepsze filmy Gavin Mitchell zdjęcia Gavin Mitchell galeria Gavin Mitchell biografia Gavin Mitchell nominacje Gavin Mitchell nagrody i wyróżnienia Gavin Mitchell filmografia Gavin Mitchell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.