Gastón Tuset
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2007 (gościnnie)
7.9 2003 Gervasio Morales
8.0 2002 Salvador Mejia
9.0 1998 Marcelo Bernal
4.5 1996 Néstor
8.6 1994 Mariano Escobedo
0.0 1994 Dr Miller
0.0 1990 Alfonso
2.0 1987 Roque Mendizabal
7.7
Ty albo nikt
Tú o nadie
1985 Andrés
0.0 1985 Luccino
10.0 1983 Ojciec Eugenio
0.0 1981 Ernesto
2.0 1979 Doktor Suarez
1.0 1978 Padre Raul

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gastón Tuset filmy Gastón Tuset najlepsze filmy Gastón Tuset zdjęcia Gastón Tuset galeria Gastón Tuset biografia Gastón Tuset nominacje Gastón Tuset nagrody i wyróżnienia Gastón Tuset filmografia Gastón Tuset aktor Gastón Tuset reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.