Gary Wilmes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Kyle
6.5 2010 Doradca prezydenta USA
5.1
Nie cierpię walentynek
I Hate Valentine's Day
2009 Cal
0.0 2009 Tad
6.5 2009 Greg Jeffries (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Phil Rakoff (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Michael Kirkland (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Osoba obsługująca skaner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gary Wilmes filmy Gary Wilmes najlepsze filmy Gary Wilmes zdjęcia Gary Wilmes galeria Gary Wilmes biografia Gary Wilmes nominacje Gary Wilmes nagrody i wyróżnienia Gary Wilmes filmografia Gary Wilmes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.