Gary Swanson
Data urodzenia: Nowy Jork,

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Bill O'Shea
0.0 2009 Dr. Green
7.5
Kolekcjoner kości
Bone Collector, The
1999 Alan Rubin
7.1 1999 ojciec Chrisa
7.2
Snajper
Sniper
1993 NSC Officer in Washington
6.0
Skazańcy
Convicts
1991 Billy
4.5
Babskie sprawy
In the Spirit
1990 Detektyw #1
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Dr Frank Winger (gościnnie)
8.6 1987 Braddock (1987) (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 (1989) (gościnnie)
8.2 1979 Kapral Herbert
7.0 1978 Greg Mercer
8.8 1977 Peter (gościnnie)
7.7 1977 (gościnnie)
10.0 1976 Operator niszczyciela (gościnnie)
7.0 1973 Floyd Shoemaker (gościnnie)
8.8 1970 Greg Mercer (1974-1976)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gary Swanson filmy Gary Swanson najlepsze filmy Gary Swanson zdjęcia Gary Swanson galeria Gary Swanson biografia Gary Swanson nominacje Gary Swanson nagrody i wyróżnienia Gary Swanson filmografia Gary Swanson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.