Gary Roscoe
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Komisarz lekkoatletyczny
5.8
Spadaj tato
That's My Boy
2012 Obserwator w sądzie (niewymieniony w czołówce)
6.3
Spadaj, tato
That's My Boy
2012 Obserwator w sądzie (niewymieniony w czołówce)
8.0
Kochankowie z Księżyca
Moonrise Kingdom
2012 Mieszczanin (niewymieniony w czołówce)
6.5
Furia
Edge of Darkness
2010 Obserwator w sądzie (niewymieniony w czołówce)
6.9 2010 Obserwator w sądzie (niewymieniony w czołówce)
0.0 2010 Obserwator w sądzie (niewymieniony w czołówce)
8.2
Mój przyjaciel Hachiko
Hachiko: A Dog's Story
2009 Obserwator w sądzie (niewymieniony w czołówce)
5.8
Oficer Blart
Paul Blart: Mall Cop
2009 Obserwator w sądzie (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gary Roscoe filmy Gary Roscoe najlepsze filmy Gary Roscoe zdjęcia Gary Roscoe galeria Gary Roscoe biografia Gary Roscoe nominacje Gary Roscoe nagrody i wyróżnienia Gary Roscoe filmografia Gary Roscoe aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.