Gary Poux
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
2.0 2010 Lekarz na ostrym dyżurze (gościnnie)
0.0 2010 Lekarz na ostrym dyżurze (gościnnie)
6.4
Lokator
Lodger, The
2009 Lekarz na ostrym dyżurze (gościnnie)
6.0 2009 Lekarz na ostrym dyżurze (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Lekarz na ostrym dyżurze (gościnnie)
7.3 2004 Lekarz na ostrym dyżurze (gościnnie)
7.9 2002 Lekarz na ostrym dyżurze (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Lekarz na ostrym dyżurze (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Lekarz na ostrym dyżurze (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Lekarz na ostrym dyżurze (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gary Poux filmy Gary Poux najlepsze filmy Gary Poux zdjęcia Gary Poux galeria Gary Poux biografia Gary Poux nominacje Gary Poux nagrody i wyróżnienia Gary Poux filmografia Gary Poux aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.