Gary Perez
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Dr Alvarez (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Dr Alvarez (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Dr Alvarez (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Dr Alvarez (gościnnie)
8.9 2004 Dr Alvarez (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Dr Alvarez (gościnnie)
7.7 2000 Dr Alvarez (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Agent Marquez (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Dr Alvarez (gościnnie)
7.5
Prawnik z Manhattanu
Michael Hayes
1997 Dr Alvarez (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Dr Alvarez (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Dr Alvarez (gościnnie)
7.5 1995 Dr Alvarez (gościnnie)
7.8 1994 Dr Alvarez (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Dr Alvarez (gościnnie)
7.6 1993 Dr Alvarez (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Dr Alvarez (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gary Perez filmy Gary Perez najlepsze filmy Gary Perez zdjęcia Gary Perez galeria Gary Perez biografia Gary Perez nominacje Gary Perez nagrody i wyróżnienia Gary Perez filmografia Gary Perez aktor Gary Perez reżyser Gary Perez scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.