Gary Lee Davis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 1996 Strzelec 2
8.2
Morderstwo pierwszego stopnia
Murder in the First
1995 Giant of a Man
8.9
Skazani na Shawshank
Shawshank Redemption, The
1994 Rooster
7.2 1993 Thick Neck (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Billy (gościnnie)
7.4
Za horyzontem
Far and Away
1992 Gordon
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Gliniarz (gościnnie)
7.9
Bagdad Cafe
Out of Rosenheim
1987 Gary
9.0 1985 Klient (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Prcownik budowlany (gościnnie)
10.0 1981 Sledge (gościnnie)
8.2 1981 (gościnnie)
6.6 1979 Homer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gary Lee Davis filmy Gary Lee Davis najlepsze filmy Gary Lee Davis zdjęcia Gary Lee Davis galeria Gary Lee Davis biografia Gary Lee Davis nominacje Gary Lee Davis nagrody i wyróżnienia Gary Lee Davis filmografia Gary Lee Davis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.