Gary Jones
Data urodzenia: 1958-01-04
Miejsce urodzenia: Swansea, Walia, Wielka Brytania
Stan cywilny: żona Meg Cameron, 3 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
6.3
Kochanie, zmniejszyłem dzieciaki (1997)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show
6.6
Herkules (1995)
Hercules: The Legendary Journeys
6.4
Xena: wojownicza księżniczka (1995)
Xena: Warrior Princess

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Sceptyczny mąż (gościnnie)
7.6
Gwiezdne Wrota: Wszechświat
Stargate Universe
2009 Sceptyczny mąż (gościnnie)
7.4 2005 Sceptyczny mąż (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Sceptyczny mąż (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Sceptyczny mąż (gościnnie)
8.0 2000 Sceptyczny mąż (gościnnie)
7.3 2000 Sceptyczny mąż (gościnnie)
7.0 1998 Sceptyczny mąż (gościnnie)
7.8
Szósty
Sixth Man, The
1997 Sceptyczny mąż (gościnnie)
0.0 1997 Sceptyczny mąż (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Sceptyczny mąż (gościnnie)
6.9
Gliniarz z dżungli
Sentinel, The
1996 Sceptyczny mąż (gościnnie)
7.8
Mroczne dziedzictwo
Poltergeist: The Legacy
1996 Sceptyczny mąż (gościnnie)
7.7 1995 Sceptyczny mąż (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Sceptyczny mąż (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Sceptyczny mąż (gościnnie)
6.8 1991 Sceptyczny mąż (gościnnie)
7.4
Pocztówki znad krawędzi
Postcards from the Edge
1990 Sceptyczny mąż (gościnnie)
6.3
Fajerwerki próżności
Bonfire of the Vanities, The
1990 Sceptyczny mąż (gościnnie)
8.0
Przygody Blackiego
Black Stallion, The
1990 Sceptyczny mąż (gościnnie)
8.6 1989 Sceptyczny mąż (gościnnie)
7.3 1987 Sceptyczny mąż (gościnnie)
7.8 1987 Sceptyczny mąż (gościnnie)
8.0 1987 Sceptyczny mąż (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gary Jones filmy Gary Jones najlepsze filmy Gary Jones zdjęcia Gary Jones galeria Gary Jones biografia Gary Jones nominacje Gary Jones nagrody i wyróżnienia Gary Jones filmografia Gary Jones aktor Gary Jones reżyser Gary Jones scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.