Gary Grubbs
Data urodzenia: 1949-11-14
Miejsce urodzenia: Amory, Missisipi, USA
Stan cywilny: żona Glenda Meadows Grubbs, 2 dzieci: Molly i Logan

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
6.0 2012 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
8.4
Django
Django Unchained
2012 Bob Gibbs
0.0 2011 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
5.8 2011 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
8.2 2010 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
6.5 2009 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
7.0
Czarodzieje z Waverly Place
Wizards of Waverly Place
2007 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
7.3 2001 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
6.6
Żona astronauty
Astronaut's Wife, The
1999 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
7.6 1999 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
6.7
Przygoda na rybach
Gone Fishin'
1997 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
8.4 1996 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
7.8 1996 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
8.5 1996 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
5.5 1995 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
7.0 1995 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
7.0
Północ - Południe III
Heaven & Hell: North & South, Book III
1994 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
7.5
W pułapce czasu
Time Trax
1993 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
4.0 1991 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
8.6 1990 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
9.4 1990 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
7.3 1990 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Delbert / Cal Stevens (gościnnie)
5.9 1987 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
7.7
Północ - Południe II
North and South, Book II
1986 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
6.3 1986 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
5.7 1986 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
5.7
227
1985 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
7.6 1984 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
5.5 1983 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
7.6 1983 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
7.4 1982 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
6.3
Na granicy
Border, The
1982 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
8.2 1982 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
6.2 1982 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
7.0 1979 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
8.5 1979 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
6.8 1974 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
7.9 1974 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
7.9 1972 Szeryf Tom Arens (gościnnie)
2.3 1972 Szeryf Tom Arens (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gary Grubbs filmy Gary Grubbs najlepsze filmy Gary Grubbs zdjęcia Gary Grubbs galeria Gary Grubbs biografia Gary Grubbs nominacje Gary Grubbs nagrody i wyróżnienia Gary Grubbs filmografia Gary Grubbs aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.