Gary Graham
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
8.0
X-Men: Ewolucja (2000)
X-Men: Evolution

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Marcus Emrys
0.0 2011 Gospodarz programu
6.7 2010 Burton
0.0 2009 Dr John Ellis
0.0 2007 Detektyw Slogan
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Silas Martel (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Dobson (gościnnie)
7.3 2001 Soval, Vulkański ambasador (gościnnie)
5.9 2000 Glenn Pollett (gościnnie)
6.9
Krucjata
Crusade
1999 Bruder (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Watson (gościnnie)
7.5 1997 Rodney Cox (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Jackie Earl Bates (gościnnie)
7.6 1995 Tanis (gościnnie)
7.0 1995 Kapitan Gary Hochausen (gościnnie)
7.1 1994 Kapitan Ken Hetrick (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Ryan Matthews (1998) (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 John Henry Dukane (gościnnie)
6.8 1991 Barry Witt (gościnnie)
7.6 1989 detektyw Matthew Sikes
7.5 1985 Michael Wrye (gościnnie)
7.0 1984 Judd (gościnnie)
7.6 1984 David Talon (gościnnie)
4.7
Amatorki
Money on the Side
1982 Jack Gilson
6.2 1982 Jeff Simpson (1982) (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Butch Bemis (gościnnie)
7.0 1981 Marshal Burr
7.7 1980 Jake Cassidy
7.0 1979 Cal (gościnnie)
8.5 1979 Denny / Brat wroga nr 1 (gościnnie)
7.7 1977 Pokerzysta (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Freddy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gary Graham filmy Gary Graham najlepsze filmy Gary Graham zdjęcia Gary Graham galeria Gary Graham biografia Gary Graham nominacje Gary Graham nagrody i wyróżnienia Gary Graham filmografia Gary Graham aktor Gary Graham reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.