Garwin Sanford
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2011 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
6.3 2007 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
6.8
Mistrzowie science-fiction
Masters of Science Fiction
2007 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
7.7 2006 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
7.2 2001 Pan Brooks (gościnnie)
7.8
Szkoła Przetrwania
Higher Ground
2000 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
8.0 2000 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
8.0
To niesamowite
So Weird
1999 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
7.4
Kruk: Droga do nieba
Crow: Stairway to Heaven, The
1998 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
7.0 1998 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
6.8 1997 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
7.3
Przygody Sindbada żeglarza
Adventures of Sindbad, The
1996 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
10.0
Two
1996 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
7.8
Mroczne dziedzictwo
Poltergeist: The Legacy
1996 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
6.8 1996 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
7.7 1995 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
8.0 1994 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
7.8 1992 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
6.0 1992 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
5.5 1991 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
6.8 1991 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
0.0 1990 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
7.5 1990 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
6.7
Kula w łeb
Dead Bang
1989 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
8.6 1989 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
8.0 1988 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
7.3 1987 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
7.0 1987 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
7.8 1987 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
7.5 1985 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)
6.9
Autostopowicz
Hitchhiker, The
1983 Diakon / Jim Michaels (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Garwin Sanford filmy Garwin Sanford najlepsze filmy Garwin Sanford zdjęcia Garwin Sanford galeria Garwin Sanford biografia Garwin Sanford nominacje Garwin Sanford nagrody i wyróżnienia Garwin Sanford filmografia Garwin Sanford aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.