Garry Waddell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Frank Booth
6.6
Zagadkowe opowieści
Two Twisted
2005 Jimmy Kitchen (gościnnie)
0.0 2002 Steve McClure (gościnnie)
8.8 1998 Brygadzista (gościnnie)
3.0 1998 Frank Mornain (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Macca (gościnnie)
6.0
Niebo w ogniu
Heaven's Burning
1997 Kierownik motelu
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Tom Haxby (gościnnie)
0.0 1993 Nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu
10.0 1989 Rocco / Wayne (gościnnie)
0.0 1983 Jimmy
0.0 1976 Davidson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Garry Waddell filmy Garry Waddell najlepsze filmy Garry Waddell zdjęcia Garry Waddell galeria Garry Waddell biografia Garry Waddell nominacje Garry Waddell nagrody i wyróżnienia Garry Waddell filmografia Garry Waddell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.