Garrick Hagon
Data urodzenia: 1940-09-27
Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wileka Brytania
Stan cywilny: żona Liza Ross (od 1965), 2 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2012 Howard McColm
7.3 1996 Reporter CNN
1.0 1993 Vernon (gościnnie)
7.3
Żar tropików
Sweating Bullets
1991 Stevens (gościnnie)
7.7
Muminki
Moomins
1990 (ang. głos)
7.3 1989 Zwiedzający tata
8.5
Lata koszmaru
Nightmare Years, The
1989 Edward R. Murrow
7.7 1987 Grant Lederer
5.5 1987 (gościnnie)
0.0 1987 Peter Levinson
0.0 1987 Lester Sandford
6.0 1986 Bob (gościnnie)
0.0 1985 Sawyer
0.0 1980 William Newman (gościnnie)
8.0 1980 Frank Oppenheimer
4.6
Powrót Świętego
Return of the Saint, The
1978 Abdul Hakim (gościnnie)
7.4
Szpieg, który mnie kochał
Spy Who Loved Me, The
1977 Członek załogi USS
7.6
O jeden most za daleko
Bridge Too Far, A
1977 Porucznik Rafferty
0.0 1976 Kapitan Ian McLean(gościnnie)
0.0 1973 Bruno Ponti
0.0 1972 Gavin Jones (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Ky (gościnnie)
8.6 1962 Klaun (1976) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Garrick Hagon filmy Garrick Hagon najlepsze filmy Garrick Hagon zdjęcia Garrick Hagon galeria Garrick Hagon biografia Garrick Hagon nominacje Garrick Hagon nagrody i wyróżnienia Garrick Hagon filmografia Garrick Hagon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.