Garrett Morris
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Ksiądz (gościnnie)
7.1 2011 Earl
8.3 2011 Ksiądz (gościnnie)
10.0 2010 Garrett Morris (głos) (gościnnie)
0.0 2009 Garrett Morris (głos) (gościnnie)
10.0 2009 Garrett Morris (głos) (gościnnie)
0.0 2007 Garrett Morris (głos) (gościnnie)
6.0 2005 Garrett Morris (głos) (gościnnie)
5.0 2001 Garrett Morris (głos) (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Garrett Morris (głos) (gościnnie)
7.0 2000 Garrett Morris (głos) (gościnnie)
6.7 1999 Garrett Morris (głos) (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 Garrett Morris (głos) (gościnnie)
8.9
Kolorowy dom
Hughleys, The
1998 Garrett Morris (głos) (gościnnie)
7.8 1996 Garrett Morris (głos) (gościnnie)
5.3 1996 Garrett Morris (głos) (gościnnie)
4.6
Piętno wspomnień
Almost Blue
1992 Garrett Morris (głos) (gościnnie)
9.0 1992 Garrett Morris (głos) (gościnnie)
10.0
Roc
1991 Garrett Morris (głos) (gościnnie)
7.0
Stan krytyczny
Critical Condition
1987 Garrett Morris (głos) (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Russ (gościnnie)
6.1
Substancja
Stuff, The
1985 Garrett Morris (głos) (gościnnie)
5.7
227
1985 Garrett Morris (głos) (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Garrett Morris (głos) (gościnnie)
10.0 1984 Garrett Morris (głos) (gościnnie)
7.6 1984 Garrett Morris (głos) (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Garrett Morris (głos) (gościnnie)
7.3 1984 Garrett Morris (głos) (gościnnie)
8.3 1983 Garrett Morris (głos) (gościnnie)
7.0 1978 Garrett Morris (głos) (gościnnie)
7.4 1975 Garrett Morris (głos) (gościnnie)
10.0 1973 Garrett Morris (głos) (gościnnie)
0.0

0 Garrett Morris (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Garrett Morris filmy Garrett Morris najlepsze filmy Garrett Morris zdjęcia Garrett Morris galeria Garrett Morris biografia Garrett Morris nominacje Garrett Morris nagrody i wyróżnienia Garrett Morris filmografia Garrett Morris aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.