Garikayi Mutambirwa
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Ruwe (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Ruwe (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Ruwe (gościnnie)
8.1 2000 Ruwe (gościnnie)
7.2
Luzik Guzik
Get Real
1999 Ruwe (gościnnie)
7.6 1999 Ruwe (gościnnie)
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 Ruwe (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Ruwe (gościnnie)
6.0 1997 Ruwe (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Garikayi Mutambirwa filmy Garikayi Mutambirwa najlepsze filmy Garikayi Mutambirwa zdjęcia Garikayi Mutambirwa galeria Garikayi Mutambirwa biografia Garikayi Mutambirwa nominacje Garikayi Mutambirwa nagrody i wyróżnienia Garikayi Mutambirwa filmografia Garikayi Mutambirwa aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.