Gareth Milne
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1995 Pracownik (gościnnie)
8.6 1993 Simon Gibson
0.0 1987 Jeździec
8.0 1987 Bill, redaktor (gościnnie)
7.4
Dempsey i Makepeace na tropie
Dempsey & Makepeace
1985 Oficer / Fergus (gościnnie)
0.0 1985 Wybawca (gościnnie)
8.1
Sens życia wg Monty Pythona
Monty Python's The Meaning of Life
1983
8.1
Karmazynowe Ubezpieczenie Ostateczne
Crimson Permanent Assurance, The
1983
7.4 1981 Caulfield (gościnnie)
8.0 1979 Gerry (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 George Cranleigh (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gareth Milne filmy Gareth Milne najlepsze filmy Gareth Milne zdjęcia Gareth Milne galeria Gareth Milne biografia Gareth Milne nominacje Gareth Milne nagrody i wyróżnienia Gareth Milne filmografia Gareth Milne aktor Gareth Milne reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.