Gareth Marks
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1998 John Dome
6.3
Nowe przygody Robin Hooda
New Adventures of Robin Hood, The
1997 Sir Hugo Longchamps (gościnnie)
9.2
Dno
Bottom
1991 Recepcjonista (gościnnie)
3.5 1990 Arny Goldenstein
7.9 1986 Solomon Junior (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gareth Marks filmy Gareth Marks najlepsze filmy Gareth Marks zdjęcia Gareth Marks galeria Gareth Marks biografia Gareth Marks nominacje Gareth Marks nagrody i wyróżnienia Gareth Marks filmografia Gareth Marks aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.