Gano Grills
Data urodzenia: Nowy Jork,

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Antonio (gościnnie)
0.0 2009 Antonio (gościnnie)
7.5 2001 Antonio (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Antonio (gościnnie)
6.6 2000 Antonio (gościnnie)
7.4
Ghost Dog: Droga samuraja
Ghost Dog: The Way of the Samurai
1999 Antonio (gościnnie)
7.8
Nowe wcielenie
Now and Again
1999 Antonio (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Antonio (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Antonio (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Antonio (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Antonio (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gano Grills filmy Gano Grills najlepsze filmy Gano Grills zdjęcia Gano Grills galeria Gano Grills biografia Gano Grills nominacje Gano Grills nagrody i wyróżnienia Gano Grills filmografia Gano Grills aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.